Nå trener vi i Hønefoss Idrettspark, oppmøte ved porten ved starten til friidrettsbanen.

Fellestrening mandager, onsdager og fredager

  • Mandag: Yngste gruppe (rekrutter) trener kl. 17.30-18.30. Eldste gruppe og parautøvere trener kl. 17.30-19.30 (Felles oppvarmingsjogg i Schjongslunden)
  • Onsdag: Yngste gruppe (rekrutter) trener kl. 17.30-18.30. Eldste gruppe og parautøvere trener kl. 17.30-19.30 (Felles oppvarmingsjogg i Schjongslunden)
  • Fredag: Fri fredag: Åpen for alle, med sprint, intervaller og stafett. Organisert trening 15.00-17.00

Man trenger ikke være medlem for å møte opp og trene med på fredager, men: For å delta på konkurranser og stevner kreves medlemskap. Barn under 12 år er også forsikret gjennom klubbens forsikring under medlemskap i tilfelle det oppstår skader eller ulykker. Les om andre fordeler ved medlemskap her

Ekstra trening (oppmøte må avtales med trener på forhånd)

  • Tirsdag 16.30: Bedriftsmosjon med Stephan Knestang
  • Torsdag:16.30: Mellomdistanse og mosjon med Stephan Knestang
  • Fredag kl. 17.00: Kast trening med Terje Kristoffersen (Spyd, Kule og Diskos)
  • Lørdag: 11.00-14.00: Spesialtrening etter behov og i forhold til konkurranseplaner (avtal med Stephan eller Nickolass)

I mellomdistanse gruppa skal man være minst 14 år.

Følg med på oppdatert aktivitetsoversikt her

Spenst og styrketrening i Ringerikshallen er mulig alle ukens dager utenfor treningstider etter avtale med trener/leder.

Vi har treningsrom i Ringerikshallen som er innrettet til spenst og styrketreningssenter for RFIK medlemmer.

Ringerike Friidrettsklubb fikk i 2018 støtte fra DNB Sparebankstiftelsen til å investere i en del utstyr som skulle gjøre det mer attraktivt å trene inne i vinterperioden. Vi har nå innrettet et styrke og spenstrom som er veldig populært i den gamle squashhall i Ringerikshallen. Rommet kan også benyttes av foreldre og lånes ut til andre lag som benytter hallen når ikke friidretten bruker den.

Her har vi tredemøller for intervall løping, vektreningsutstyr, spenstmatter, medisinballer, kettlebells, hekker, plyobokser (hoppkasser) og diverse hjelpemidler som skal gjøre det lettere å trene spenst, eksplosivitet og styrke. Det er også ideelt for basistrening og gjenopptrening.

Medlemmer som har blitt skadet vil kunne gjennomføre alternativ trening. Rommet vil være tilgjengelig alle dager i uka når hallen er åpen, for de som har nøkkel.

Den andre Squash hallen er innrettet til Kastgrotte for diskos, slegge og kuletrening spesifikt.

Det er derfor også mulig med i organisert felles spensttrening og styrketrening utenfor våre tildelte halltider mandag og onsdager.

Ring etter kl 15 på hverdager hvis du lurer på noe:

RFIK leder Nickolass Jensen: tlf 40043101

Trener Nils J. Olsen: tlf  97 52 22 40

Stephan Knestang: tlf. 45252746

Du kan også be om å bli medlem av vår Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/429901573727210/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *