Treningstider høsten 2022 – oppstart mandag 15. august 17.30

Valentin og Mindor Jensen, Rekrutt trenere i Ringerike Friidrettsklub

Mindor og Valentin byr nye og gamle rekrutter velkommen til trening mandager og onsdager 17.30-18.30 samtidig som eldste gruppen trener på banen. I år starter vi et par dager før skolestart før å komme i gang i god tid før høstens stevner.

Det er felles trening med oppstart for ALLE mandag 15. august.

Høstens faste fellestreninger utendørs blir da lagt samtidig for både de yngste og de eldste, slik at foreldre som har barn på begge grupper kan løse dette enklere. Spesialt og satsningsgrupper vil da avholde egne treninger i tillegg til fellestreningene.

Det blir fast med rekrutt trening for gruppen 6-10 år to ganger i uken mandag og onsdager 17.30-18.30 hele høsten. Da kan man delta en gang per uke eller begge da.

Årets rekrutt trenere er Mindor og Valentin Jensen (på fotoet ovenfor), og de gleder seg til å ta i mot barna. Både Anna Birgitte Melbye, Oliver Kjos og Joseph Monteiro vil også hjelpe til innimellom.

Eldste gruppen (11-senior) trenes av Nils Julius Olsen, Nickolass Jensen og Stephan Knestang.

Kast gruppen trenes av Terje Kristoffersen.

Les om våre treningsgrupper


Hva skal man ha med på trening?
Gode joggesko, vannflaske og lette sportsklær. Klubben har ulike joggesko til utlån. Piggsko anbefaker vi ikke før man blir 12 år eller har gått på friidrett i et års tid. Vi gjør oppmerksom på at fotografering av barn og ungdom på banen ikke er lov uten tillatelse fra barna og RFIK trenere.

Høstens aktivitetskalender for RFIK

12. til 14. august: Ungdomsmesterskapet (UM), Trondheim (15-19 åringer)

20. – 21. august: Nittedalslekene

21. august: Elvelekene, Drammen (fint for rekrutter, nybegynnere og de yngste)

26. til 28. august: Ringerikslekene, Skolestartstevne + mangekampstevne – alle RFIKere i alle aldre deltar og alle foreldre hjelper til

26. til 28. august: NM junior, Bærum (for 17-23 åringer)

September

3. og 4. september: Lerøy-lekene, Rjukan, (Landsdelsmesterskap for 13-14 åringer) 

10. og 11. september: Furumolekene, KM på Furumo (Modum FIK) – fint for rekrutter, nybegynnere og de yngste, her stiller klubben tallsterkt