Styrke og spenst trening i Squashhallen

Ringerike Friidrettsklubb disponerer den gamle Squashallen i Ringerikshallen.

Spenstrom og Styrketreningsrom i Squashhallen
Spenstrom og Styrketreningsrom i Squashhallen

Vi har nå innrettet et styrke og spenstrom, som er veldig populært blant våre unge medlemmer især. Rommet kan også benyttes av foreldre og lånes ut til andre lag som benytter hallen når ikke friidretten bruker den.

Vi fikk i 2018 støtte fra DNB Sparebankstiftelsen til å investere i en del utstyr som skulle gjøre det mer attraktivt å trene inne i vinterperioden. i 2022 fikk vi ytterligere 200.000 fra Sparebankstiftelsen1 Ringerike Hadeland til å utvide med flere fasiliteter for kastere og løpere.

multi hip
Multi-hip styrketreningsapparat

leggpress
Leggpress

styrkerom valentin
Slede, kunstgress, back extension og nordic hamstring

sykler
Spinning sykler, manualer i alle vektklasser og olympisk rack


moller
Kurvede tredemøller og elektriske møller, nedtrekk og hiptrust apparat


runner
Keiser Runner med watt effektmåling


Her har vi olympiske veksttenger, tredemøller for intervall løping, vektreningsutstyr, spenstmatter, medisinballer, kettlebells, hekker, plyobokser (hoppkasser) og diverse hjelpemidler som skal gjøre det lettere å trene spenst, eksplosivitet og styrke.

Det er også ideelt for basistrening og gjenopptrening.

Det er derfor også mulig at det vil bli organisert felles spensttrening og styrketrening utenfor klubbens vanlige treningstider som er mandag, onsdag og fredager.

Rommet er tilgjengelig alle dager i uka for klubbens medlemmer, når hallen er åpen, men krever nøkkel som utleveres mot depositum. Aldersgrensen i Styrketreningsrommet er 16 år uten voksne.

Ønsker du å låne/bruke rommet?

Rommet kan bli utlånt for en meget lav månedsleie til andre klubber og brukere av Ringerikshallen. Man kan også ble medlem i Ringerike friidrettsklubb og få tilgang med eget nøkkelkort.

Kontakt RFIK leder Nickolass Jensen på tlf 40043101 eller send epost til info@ringerikefik.no etter kl 15 på hverdager hvis du ønsker å bruke rommet eller om du lurer på noe.