Styrke og spenst trening i Squashhallen

Ringerike Friidrettsklubb disponerer 64 m2 treningsrom i den gamle Squashallen i Ringerikshallen som nå er innrettet til spenst og styrketreningssenter.

Ringerike Friidrettsklubb fikk i 2018 støtte fra DNB Sparebankstiftelsen til å investere i en del utstyr som skulle gjøre det mer attraktivt å trene inne i vinterperioden. Vi har nå innrettet et styrke og spenstrom som er veldig populært i den gamle squashhall i Ringerikshallen. Rommet kan også benyttes av foreldre og lånes ut til andre lag som benytter hallen når ikke friidretten bruker den.

Her har vi tredemøller for intervall løping, vektreningsutstyr, spenstmatter, medisinballer, kettlebells, hekker, plyobokser (hoppkasser) og diverse hjelpemidler som skal gjøre det lettere å trene spenst, eksplosivitet og styrke.

Det er også ideelt for basistrening og gjenopptrening.

Det er derfor også mulig at det vil bli organisert felles spensttrening og styrketrening utenfor klubbens vanlige treningstider som er mandag, onsdag og fredager.

Rommet er tilgjengelig alle dager i uka for klubbens medlemmer, når hallen er åpen, men krever nøkkel som utleveres mot depositum. Aldersgrensen i Styrketreningsrommet er 16 år uten voksne.

Ønsker du å låne/bruke rommet?

Rommet kan bli utlånt for en meget lav månedsleie til andre klubber og brukere av Ringerikshallen i 2020. Man kan også ble medlem i Ringerike friidrettsklubb. Medlemskap for voksne er per 2019 200 kr per år.

Kontakt RFIK leder Nickolass Jensen på tlf 40043101 eller send epost til info@ringerikefik.no etter kl 15 på hverdager hvis du ønsker å bruke rommet eller om du lurer på noe.