Sprint Camp Hønefoss og tre klubbrekorder

Sprintcamp Hønefoss deltakere

Ringeriks Friidrettsklubb hadde Sprint Camp i helgen og her deltok utøvere fra RFIK, Hellas, Kongsberg, Hvam, Tønsberg og Sandefjord i alderen 13 -19 år.

Fredag var det en kvalitetsøkt med bevegelighet, mye drills og 95% løp fra blokk.

Lørdag hadde gruppa en felles restitusjonsjogg i skogen fulgt av litt teknikkløp og spenst med teknikk fokus.

Dernest var det spensthopp i trapper, spensttester av ulike art samt et par maks 30 m blokkstarter.

Valentin Jensen, RFIK. 3o m fra blokk

Kortsprint test stevne

Søndagen ble avsluttet med stevne der alle fra 2005 og før løp i senior heat.

Valentin løp først en 40 meter i sterk motvind med tiden 5.41. Det er nest raskeste tiden i den elektroniske G15 statistikken. Og årsbeste, siden det er eneste 40 m som er avholdt😉

På 60 m løp Valentin mot Hallgeir Martinsen, som har pers på 6,98 og typisk er en 7 blank løper. Hallgeir løp inn på 7.20, og Valentin fikk 7.38 foran Knut Arild Werge-Olsen (G17) og Sondre Austad Vik (G16). Vinden var minus 1 så dette var en rå tid!

Til slutt var det 150 m som vi sjeldent løper på stevner, og som ingen G15 gutter i RFIK har registret tider på. Her var Hallgeir hare og Valentin fikk tiden 17,59. Tiden var ny pers, ny klubbrekord og akkurat 10 hundredeler raskere enn tidligere årsbeste i Norge. Vinden var minus 0,6.

I forbindelse med stevnet har vi hatt en forrykende fin og lærerik helg i selskap med ungdommer og trenere/foreldre fra Tønsberg, Hvam, Sandefjord, Kongsberg og Drammen