Sparebank1 lekene 1. september

Fra tidligere år under skolestafetten

Velkommen til Hønefoss Idrettspark lørdag 1. september fra kl. 10.

Gå til Sparebank1 lekene 2019 8. september her

Vi gleder oss til å se friidrettsutøvere fra 15 ulike klubber på stevne.

Herlig at også utøvere uten for Buskerud har lyst å bli med og konkurrere, slik at vi kan få avsluttet utendørssesongen med noen gode perser på friidrettsbanen i Hønefoss. Bemerk at vi har flere sprintøvelser i mange aldersklasser enn på lenge, men også ganske mange rekrutter i aksjon på samme bane som godt voksne folk. Her er det plass til alle.

Felles oppvarming for de yngste

Det blir arrangert felles oppvarming for rekrutter kl. 9.30 ved RFIK rekrutt trener Vilde Kjos, oppmøte ved sørenden av stadion ved benkeområde og porten til friidrettsbanen. Vi synes det er hyggelig om dere fra tilreisende klubber henger dere på slik at kidsa kan bli med i fellesskapet fra dagens start. Da kan de voksne kanskje hjelpe til på andre plasser. Vilde «leverer» barna ved kastbanen kl. 9.50 der det er opprop. Her er det igjen lov for foreldre å bli med:)

Første gang på stevne?Her har vi samlet gode tips og råd til alle som er nye friidrettsutøvere på stevne >>

Om stevnet i Hønefoss Idrettspark Dette er et uformelt typisk barne- og ungdomsstevne med lav terskel. Vi har oppfordret veteraner til å delta og har ganske spennende utøvere med i alle sprintøvelser på herresiden. Alle 5 påmeldte i heat 1 har løpet under 11 sek 100 m så vi håper på en meget god tid. Vi har to utøvere som har reist hele veien fra Florø for å delta.

Vi har en 400 m øvelse der vi har utøvere fra 15 til 50 år som skal konkurrere i samme heat. Her kan vi nevne Kurt Arild Midtun (50) som i 1984 løp 400 m på omkring 51 sekunder som junior, og som hadde trent målrettet mot Veteran NM i forrige helg (i Stjørdal), men som ble invitert til Bryllup isteden og derfor ikke fikk testet seg der. Når får han sjansen i et felt med flere «yngre» veteraner og en gutt på 15 år fra Ringerike (Martin Biuso) som satser på å komme under 58 sekunder for første gang.

På 800 m har vi fått en påmelding fra Tormod Bønes, fra BUL, som er 76 år og superveteran. Han håper å kunne bruke dette stevnet som gjennomføring før veteran VM i Malaga på slutten av september. Tormod løper i heat med Ringerikes raskeste gutter. Dette ser vi frem til. Det er registrert 100 påmeldte og fordelt på 300 starter, og det kommer folk fra følgende klubber: BUL, IL i Eiker-Kvikk, IF Florø Tog IF Flåværingen IL Lørenskog Friidrettslag Modum Friidrettsklubb Nittedal IL Raufoss Friidrett Ringerike Friidrettsklubb Røa IL Sandvin, IL Sarpsborg IL Sturla IF Tjalve, IK Tyrving IL Voss IL

Startlister

Henges opp utenfor sekretariatet bak tribunen (i sørenden av stadion). Når det gjelder 100 m sprint er heat basert på resultater i statistikken. Alle i MS heat 1 har pers under 11 sekunder.

Opprop

10 min før start ved øvelsesstedet (ingen avkryssing, men avhenting av startnummer ved sekretariatet i god tid) Det kan forekomme kollisjoner for enkeltutøvere som er påmeldt i mange øvelser. Dommerne er fleksible med tanke på forsøkene i tekniske øvelser.

Forsøk tekniske øvelser

Rekrutter – 12: 4 forsøk
Fra 13 år: 6 forsøk

Oppvarming

Det er rikelig med gressbaner rundt stadion. Schjongslunden byr på fin avmerket sti (merket hver 200 m) langs elven for en passende oppvarminsrunde i grønne omgivelser. Dette er på løypen til Schjongstesten som arrangeres 23. september. Sjekk ut løypekart her

Premiering

Det er deltakerpremie til alle opp til 12 år. Dernest 1/3 del premiering.

Det opprettes en pers-bøtte ved kiosken og tildeles premie til vinner av loddtrekning.(Når man får personlig rekord i en øvelse kan man skrive ned resultat og navn på en papirlapp og legge den i en bøtte) Glade Hjul sponser pers premier.

Kiosken tar Vipps

Det blir kiosk med mat, drikke og kakesalg. Her tar vi Vipps og Ringerike Friidrett har nå fått Vipps nr. 533409 – skriv det ned.

Parkering er gratis på området rundt AKA stadion og i Schjongslunden.

Til RFIK foresatte

Dugnadslisten med oppgaver finner du her: https://docs.google.com/document/d/1caEaA8Xoo7MMuSsK7GjtSioiYrsMJiQO0bEG5r99HXg/edit?usp=sharingHovedsponsor:

Sparebank1 logo

Ordinær påmeldingsfrist var 28. august

Kontakt oss:

Epost ringerike.friidrett@gmail.com

Stevneleder: Nils Julius Olsen, tlf. 975 22 240

RFIK leder: Nickolass Jensen, tlf: 400 43 101 (ikke tilgjengelig på tlf under stevnet – kan finnes i tidtakerbua)

Startkontingent: kr 80,- pr. start.

Etteranmelding kr 150,-

Kontingenten betales til kontonummer: 2280 08 25672 mrk rfikstevne2018+klubb eller navn