RFIK med stor og aktiv deltakelse på trenerseminaret og Friidrettskonferansen

Vi har denne helgen vært på kurs og seminarhelg for alle Norges friidrettstrenere. Rfik ungdommene Anna Birgitte Melbye og Valentin Jensen hadde blitt invitert til å hjelpe til med praktiske seanser for henholdsvis høyde og dansk sprintstafett.
 
I tillegg deltok Stephan Knestang, Oliver Kjos og Leder Nickolass Jensen på årets trenerseminar og Friidrettskonferansen på Lillestrøm.
 
Lørdag kom Anna Birgitte til Nes Arena der det var praktisk opplegg. Anna Birgitte Melbye (14) hjalp høydespringstrener Kenneth Hoffmann med sin praktiske presentasjon, samtidig som hun selv lærte mye.
 
Kenneth skal fremover bistå med spesifik høydetrening i Rfik fremover. Han har pers på 2.22 og hopper i dag 1.80 som 49 åring!!
 
Samtidig som Anna Birgitte visste Rfik fanen på høydebanen, var Valentin Jensen med å hjalp den danske sprintlandslagstreneren, Mikkel Larsen, med demonstrasjon av dansk stafett teknikk. 
 
Valentin hjalp den danske sprintlandslagstreneren Mikkel Larsen med og vise hvordan danskene trener og utfører sprintstafett. (Valentin er på det danske U20 sprint landslaget)
Valentin hjalp den danske sprintlandslagstreneren Mikkel Larsen med og vise hvordan danskene trener og utfører sprintstafett. Valentin(17) er på det danske U20 sprint landslaget og det passet derfor ganske bra inn i skjema.

Det er veldig stas å ha Rfik ungdommer som er modige nok til å vise seg frem foran alle Norges friidrettstrenere på en slik helg. 
Oliver deltok på mange gode opplegg og nettverket mye med andre unge ledere fra hele Norge, og fikk mange ideer til hvordan vi kan jobbe med utvikling av klubb og friidrettsskoler og aktiviteter også. Han fikk også lyst å hoppe mer høyde! 
 
Stephan fikk innsikt i hvordan men jobber med klubbsamarbeide i andre deler av landet, og hadde også stor nytte av opplegg om mellomdistanse, høyde og mangekamp. Årets tema var frivillighet og her var selv Rfik leder på scenen også.
 
Vi fikk til slutt også en klubb-presentasjon av chefstreneren i Valentins danske klubb, Sparta som har et budsjett som er større en Norges Friidrettsforbund! Så mye dansk i helgen;)
Håper vi kan ta noe med oss videre.

Vi ses på trening!