OBS: Friidrettsskolen uke 32 blir i Ringerikshallen hele uka pga. værsituasjonen

Ringerikshallen, Tyrimyrveien 1, 3515 Hønefoss, Norge

Mandag den 7.august starter sommerens siste friidrettsskole på Ringerike og vi har 43 påmeldte!
OBS: Pga. vær melding som lover MYE regn og kraftig vind, så har vi valgt å flytte innendørs  (OBS: Nå hele uken), nærmere bestemt til Ringerikshallen, Tyrimyrveien 1, 3515 Hønefoss. Oppmøte er fortsatt kl. 9.00-15.00.

vaeret mandagogtirsdag
 Se Ringerikshallen på Google Maps

Vi har planlagt en morsom, trygg og lærerik uke for barna, med fokus på å utvikle deres ferdigheter innen friidrett og fremme samarbeid, idrettsglede og god sportsånd.

Opplegget
Vårt program løper fra kl. 09:00 til 15:00, mandag til fredag. Barna møter opp kl 09 hver dag og aktivitetsleder er på plassen fra 8.45.
Dagen starter med en oppvarming, etterfulgt av forskjellige friidrettsøvelser som løping, hopping, og kast. Vi har også satt av tid til lunsj og hvile fra kl. 12:10 til 13.00 hver dag.
Barna vil bli guidet og overvåket av våre erfarne og dedikerte trenere. Vi har organisert aktivitetene basert på alder og ferdighetsnivå for å sikre at alle barn får mest mulig ut av uken.

Hva skal barna ha med seg?
Vi ber om at barna har på seg komfortable klær egnet for fysisk aktivitet og passende sko (løpesko er ideelle).
Vi anbefaler også at de har med seg en vannflaske, solkrem, en caps for solbeskyttelse (når vi er ute), og en lunsjboks (nok til en hel dag med aktivitet).
I tillegg ber vi dere huske på å ta med vannpistol/ekstra flaske når det er vannkrig på slutten av uka.

Sikkerhet og trygghet
Alle våre trenere vil sørge for at alle aktiviteter utføres på en trygg måte. Vi oppfordrer alle barn til å uttrykke seg hvis de føler seg ukomfortable eller trenger hjelp på noe tidspunkt.

Husk å gi beskjed
Viktig at foreldre gir oss beskjed om sykdom, skader, fravær, eventuelle utfordringer som kan være nyttige å vite om på forhånd. Ikke hold tilbake kritikk eller bekymring i fall noe slikt oppstår.

Vi ser frem til en fantastisk uke fylt med læring, moro, og vennskap.
Hvis dere har spørsmål eller bekymringer, vennligst ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi vil gjerne diskutere eventuelle spørsmål dere måtte ha.

Vi gleder oss til å møte dere  barna på mandag!

OBS: Vi sender beskjed om at vi skal være i Ringerikshallen på epost til alle påmeldte og vil også forsøke å ringe til alle i løpet av i dag lørdag og søndag 6. august. Vi sender SMS i fall vi ikke får tak i dere på tlf.

Vennlig hilsen leder av friidrettsskolen 2023
Oliver Kjos, tlf 93073654

Oliver Kjos med kidsa
Oliver Kjos med kidsa