Nickolass takker av etter 7 år som RFIK leder – Oliver Kjos er kanskje Norges yngste friidrettsklubbleder?

ny rfik leder oliverkjos

Etter 7 år som leder i Ringerike friidrettsklubb har Nickolass Jensen fra årsmøtet i mars valgt å slutte som leder i Ringerike Friidrettsklubb.

De seneste par år har det blitt en til tider tøff oppgave å kombinere lederoppgaven og treneroppgaven for RFIKS sprintgjeng, med foreldrerollen til dansk landslagsutøver, drift av eget firma og oppfølgning av resterende familie, venner, hus og hjem.
 
Dere kan lese klubbens seneste årsmelding her:
 

Nickolass fortsetter som trener og rådgiver for styre og klubbens prosjekter, og vil ikke være en del av styret og vil i mindre grad være tilsted på fellestreninger. Frem til høsten vil han først og fremst fokusere på Sprint Camp Hønefoss, og på tilrettelegging av trening og reiser for Valentin Jensen, frem mot Junior VM i Peru.

Ny leder i klubben er nå Oliver Kjos

Oliver er med sine kun 19 år og fødselsåret 2004 vel nok kanskje som Norges yngste friidrettsklubbleder?

Oliver har vært medlem i Ringerike friidrettsklubb i 14 år og er dermed også en av de aktive utøvere som har vært i klubben i lengst tid.

Oliver har utover å ha vært aktivitetsleder og leder på friidrettskolen også tatt flere av friidrettsforbundets ungdomslederkurs og er samtidig medlem af friidrettsforbundets ungdomsutvalg, samt kretsstyre medlem. Har har også erfaring som gruppeleder for kretsens 13-14 åringer under Lerøylekene.
Han er ivrig mellomdistanseløper.

Det nye RFIK styret 2024-2025:
Oliver Kjos, Leder
Stephan Knestang
Heidi Melbye
Taran Irene Sortdal
Jon Vestli
Jon Martin Vaskinn