RFIK Medlemsrabatter

RFIK og Norsk friidretts rabattavtaler til medlemmer – spar penger i både sportslig og privat regi

I oversikten over finner du samarbeidsavtalene mellom RFIK lokalt, samt hos Norges Friidrettsforbund og partnere, hvor du får gode rabatter på reiser, hotell, leiebil og utstyr med mer. Rabattene kan benyttes i friidrettssammenheng så vel som privat. Det kreves i hovedsak kun en rabattkode eller at du følger linkene på denne siden, uten øvrig dokumentering av klubbtilhørighet.

Som RFIK medlem får du rabatt hos følgende aktører:

20% rabatt hos Flügger, Hønengata, Hønefoss og på nett

FlüggerAndelen er helt likt grasrotandelen til Norsk Tipping, der Flügger tilbyr 20% rabatt på alt av maling og verktøy i alle Flügger Farve butikker i Norge.
I Hønefoss ligger Flügger farve i Hønengata 69 og i flüggers nettbutikk og at det går 5% av all kjøp tilbake til RFIK.
Alle medlemmer, venner og familie kan få 20% rabatt ved år å gjøre er å oppgi klubbens navn i kassen eller oppgi rabattkode FA899541 på flugger.no/

20% rabatt på hotellovernatting

Norges Friidrett forbund har forhandlet frem avtaler med hotel kjedene Quality,Clarion og Comfort. Dette gjør at kretsene og klubbene kan benytte seg av friidrettspris på hotell.  Bruker dere koden 66160 på www.choice.no får dere i utgangspunktet 20% rabatt på Quality og Clarion og 15% på Comfort. Klikk her for å komme til bestillingssiden hvor rabattkoden ligger inne automatisk. Det er «begrenset antall» rom som til en hver tid er tilgjengelig; det lønner seg derfor å være ute i relativt god tid.

12% rabatt på containerleie hos Ragnsells

Alle som er tilknyttet en klubb under paraplyen til Norgens Friidrettsforbund kan benytte rabattkoden FRIIDRETT i Ragn-Sells nettbutikk for containerutleie, den tastes inn i din handlekurv og gir 12% rabatt på container til fastpris.

SAS flybilletter

Som medlem av SAS Sports får du rabattpriser og ekstra bagasje, helt gratis. Du kan dra nytte av SAS Sports gruppereiser hvis dere er ti eller flere personer som reiser sammen. Klikk her for å komme til registrerings- og bestillingssiden https://www.sas.no/fly-med-oss/gruppereiser/sport/.

HERTZ bilutleie

Bruk kode 582937 og få minimum 10% rabatt på leiebil i hele verden. Gå til tilbudssiden https://www.hertz.no/rentacar/spesialtilbud/norgesfriidrettsforbund.

Alfacare kosttilskudd og idrettsmedisin

Bruk kode NFIFHL ved betalingen på https://www.alfacare.no/ og få rabatter på et kjempestort utvalg innen blant annet kosttilskudd, idrettsmedisin, klinikkutstyr, og treningsutstyr til forebyggende og lindrende bruk.