Mads perset med 14.55 på Norgesløpet (5 km gateløp/Ida Eides Minneløp)

Mads og Sander Orø Olsen

Mads Orø Olsen nådde i dag et av sesongens store mål, som var å kommer under 15 minutter. 

Under Norgesløpet (med flere gateløp distanser samme sted og dag) på Jessheim løp han 14.55; som rakk til en niende plass. Mads hang på teten til 2 km, da måtte han slippe hvoretter han løp alene resten av løpet og kom i mål rundt et halvt minutt etter vinneren. Dette var en bragd, og vi gratulerer med en fantastisk innsats!

Løpet ble vunnet i tiden 14.24 av Sigurd Skjeseth Ruud fra Ullensaker/Kisa IL. Det deltok totalt sett 123 løpere i Norgesløpet.

Lillebror Sander på 10 deltok også og løp inn på tiden 20.27, og det med hold hele veien! I følge RFIKs utsendte var gutta var nesten druknet da løpet startet, men under løpet kom det bare litt regn.

Familien Sørgård stilte også til start i Jessheim. Her kom Jørgen Sørgård i mål på 16.38. Det gikk rykter om at skitrener og pappa Krister Sørgård skulle ha gjennomført en halvmaraton, men resultatene har ikke kommet inn ved redaksjonsslutt.

Temperaturen var rundt 10 grader, og det var litt vind, men ikke mye. Sel med itt pøsregn i starten syntes Mads selv var det fine forhold.
Temperaturen var rundt 10 grader, og det var litt vind, men ikke mye. Selv med itt pøsregn helt frem til start syntes Mads selv var det fine forhold. (Fotos: Privat/RFIK)
Mads Orø Olsen på vei til mål på Norgesløpet
RFIKs utsendte melder at Mads hang på teten til 2 km, da måtte han slippe hvoretter han løp alene resten av løpet. (Fotos: Privat/RFIK)

 

Sander Orø Olsen i sluttspurt mot en vesentlig eldre jente;)
Sander Orø Olsen i sluttspurt mot en vesentlig eldre jente;) Sander løp med hold hele veien! (Fotos: Privat/RFIK)

Var du på Norgesløpet?

Var du på Norgesløpet og fikk spottet nien RFIKere eller fikk du gode fotos av RFIKere? Send gjerne fotos via messenger appen i hjørnet, eller mail på info@ringerikefik.no. Knytt gjerne en historie eller to til bildene.

Link til alle resultater fra Norgesløpet 2021