Live sending på Ringblad.no fra Skolestafetten og fridrettstevne på Hønefoss stadion 30. mai

Skolestafett rute 2018

Skolestafetten og åpent Ringeriksmesterskap i friidrett sendes direkte på Ringblad.no onsdag fra klokken 16. Vi håper selvfølgelig at så mange som råd kommer ned på stadion og deltar i moroa!

Ny øvelse på programmet for skolene: «Tug og War»

Vi utvider i år skolestafetten med en ny øvelse kalt «Tug of War», eller tautrekking på godt norsk. Målet med øvelsen er å få med elever som ikke får løpe en etappe i skolestafetten. Ni barneskoler og tre ungdomsskoler kommer til å delta.

I tautrekkingskonkurransen skal det være 10 elever på hvert lag. Fem jenter og fem gutter. Alle skoletrinn skal representeres på hvert lag, der det laget som presterer best i løpet av tre forsøk vinner. Tautrekkingen starter etter at den tradisjonsrike skolestafetten er ferdig.
Det er meldt på 11 lag i tautrekkingskonkurransen.

Skolestafetten

I skolestafetten skal elevene løpe totalt 12 etapper med forskjellige lengder og på ulike typer underlag. Noen løper på friidrettsbanen, andre på en kombinasjon av bane og asfalt, atter andre løper i motbakke på gress, mens noen får gleden av å teste løpsformen på grus.
Det er meldt på 22 stafettlag fra 14 skoler.

Hole ungdomskole: Vinner av skolestafetten 2017 ungdomskoler i Ringeriksregionen
Hole ungdomskole: Vinner av skolestafetten 2017 ungdomskoler i Ringeriksregionen
Vinner skolestafetten 2017, barneskoler, Ringeriksregionen
Vinner skolestafetten 2017, barneskoler, Ringeriksregionen

Fra kl. 17.30: Åpent Ringeriksmesterskap i Friidrett – tør du utfordre deg selv?

Etter at skolestafetten er ferdig, arrangerer friidrettsklubben åpent Ringeriksmesterskap i friidrett der hvem som helst kan teste seg mot lokale friidrettsutøvere. På programmet står 60 meter og 100 meter sprint, mellomdistanseløpene 600 meter, 800 meter, 1500 meter samt høyde, tresteg og kule. Vi oppfordrer både barn og voksne i alle aldre til å bli med og teste formen. Dette blir moro!

Påmelding:

Man kan melde seg på ved å møte opp på stadion mellom kl. 17.00 og 17.30. Man skal oppgi navn, alder og hvilke øvelser man vil delta i. Det er gratis for alle.

Vi håper vi ser mange av dere. Vi ses!

Hele arrangementet sendes live på ringblad.no fra kl. 16. Besøk Ringblad.no

Fra tidligere år under skolestafetten
Skolestafetten (foto: N.B. Jensen)