Kretssamlinger i Drammenshallen for alle 13 og 14 åringer

Lerøy samlinge

Lerøy-samlinger er et trenings og sosialt tilbud for alle 13 og 14 år gamle (i 2019 – født i 2005 og 2006) tilsluttet friidrettsklubber i Buskerud Friidrettskrets. Alle som ønsker å delta på tilbudet kan bli med på månedlige samlinger i Drammenshallen. Dette er et tilbud til ALLE uansett nivå – gutter og jenter.

Treningssamlingene varierer i øvelsesutvalg fra samling til samling med oppsatte trenere i alle tekniske øvelser hekk, sprint og kappgang. Her får alle muligheten til å trene/prøve seg i flere øvelser ved hver samling. Første samling er planlagt til tirsdag 15. januar.

Samlingsplanen er slik:

 15.1. – 12.2. – 12.3. – 9.4. (bare tirsdager)

Fremmøte i Drammenshallen ved alle samlinger kl 18.00 m/opprop, øvelsesfordeling, informasjon og oppvarming. De fra RFIK som har lyst å dra, gir beskjed til Nickolass i god tid slik at samkjøring kan avtales.

Overnattingssamling i mai

Det planlegges også en overnattingssamling i mai måned. Nærmere informasjon om denne og tidspunkt for utendørssamlinger kommer vi tilbake til noe senere.

Målet med alle Lerøy-samlingene er, foruten det sportslige, å bli kjent med gutter og jenter på samme alder på tvers av klubbgrensene, at vi har det gøy sammen og at det skapes et godt miljø. Alle vil bli utfordret i «nye» øvelser, øvelser mann kanskje ikke har trent eller konkurrert i tidligere.

Lerøy-lekene 2019

31.august- 1. september arrangeres Lerøy-leker på tre steder i landet. På Østlandet, der vi skal delta, arrangeres lekene på Hamar. Lekene er en kretskamp der vi fra Buskerud skal konkurrere mot kretsene Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold, Telemark, Hedmark og Oppland. I Hamar kan Buskerud stille med inntil 30 utøvere. Opplegget er at vi reiser med buss fra Drammen til Hamar hvor alle overnatter i klasserom på skole i nær tilknytning til friidrettsstadion.

Første Lerøysamling 15. januar kl 18.00

Til første samling, i Drammenshallen tirsdag 15. januar, er kretsen opptatt av å få en tilbakemelding på hvem som kommer.

Alle foresatte til registrerte medlemmer som er er i denne aldersgruppen, skulle gjerne ha mottatt denne informasjonen på en Epost også. Hvis ikke, gi beskjed.

Send en mail/sms eller ring Petter Torgersen: 95 95 22 22 helst innen fredag 11. januar og fortell om du kommer – vi ses.