Dette er nettstedet til Idrettsklubben Ringerike Friidrettsklubb.

Disse vilkårene gjelder når du foretar en bestilling i webshoppen hos ringerikefik.no med deg som kjøper og Ringerike Friidrettsklubb som selger.

Klubben har postadressen Postboks 186, Sentrum, 3502 Hønefoss.
Org. nr: 985 500 436

Besøksadresse Ringerikshallen, vinter, og Hønefoss Idrettspark, sommer.
Leder er i 2021-2022 Nickolass Jensen, tlf 40043101.

Klubbens nettbutikk selger klubbtøy, drakter, luer, bøfs, og andre fysiske gjenstander med klubblogo på. Vi benytter også shoppen til håndtering av virtuelle produkter(aktiviteter) som medlemsbetaling og brukerbetaling på arrangement, slik som treningsleir, kurs, sesongavslutning, stevner og løp med mere.

Aldersgrense
For å handle på https://ringerikefik.no må du være fylt 18 år, ikke være under vergemål og ellers være i stand til å inngå en avtale. Dersom du er under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatte for å kunne bestille fra oss.

Levering av bestilte varer
Fysiske produkter oppbevares på klubbens lagerrom og må først plukkes der, og kan dernest bare hentes innenfor vanlige treningstider fra dagen etter bestilling opp til 30 dager etter bestilling. Vi sender ut epost med beskjed når produktet er klar til avhenting og hvor.
Klubbklær kan evt sendes med Bring/Posten for et mer tillegg på 250 kr (maks 5 kg).

Uavhentet leveranse
Dersom du ikke henter ordren inne tidsfrist og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Har du betalt din ordre men ikke hentet pakken, vil du automatisk bli kreditert når vi henter ordren i retur. Du vil bli fakturert med et minimum gebyr på kr 250,- for å dekke våre håndteringskostnader

Priser på nettstedet
Klubben er en forening og ideell organisasjon og det er i utgangspunktet ikke mva på salg av klubbens gjenstander og aktiviteter. Priser i nettbutikken kan i noen tilfeller variere og vi forbeholder oss retten til å endre våre priser. Vi forbeholder oss retten til å endre eventuelle feil i prisinformasjon før og etter bestillingen er behandlet.

Reservasjoner
Vi reserverer oss mot eventuelle leveranseforsinkelser og utsolgte produkter. Videre reserverer vi oss mot tekniske feil, trykkfeil og skrivefeil.

Betalingsleverandører
Det å handle i vår nettbutikk er sikkert og enkelt.

1) Direkte Vipps betaling
Betaling på nettstedet formidles av Vipps og krever at du som kjøper har en aktiv Vipps konto, og midler på kortet som er lagt inn i Vipps appen.

2) Betalingsvalg «KA-Faktura»
kan kun velges av medlemmer, klubber og lag med særskilt avtale. Dette alternativet er ikke aktivt konstant og bare i sammenheng med noen aktiviteter. Bestillinger/påmeldinger fra kunder som velger «KA-Faktura», uten særskilt avtale vil bli avvist.

Ordre- og leveransebekreftelser/følgeseddel

Når du fullfører en bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Avtalen mellom deg og Ringerike FIK om leveranse av dine bestilte produkter oppstår når du får en leveransebekreftelse. Om du ikke har fått en ordrebekreftelse, vennligst kontroller at din e-postadresse stemmer og kontakt RFIK leder, så sender vi bekreftelsen på nytt.

Når varene er klar til avhenting på trening, vil du også motta en bekreftelse på epost. Sammen med din leveranse får du en følgeseddel som gjelder som kvittering for varene.

Bytte, angrerett og reklamasjon
Retur eller bytte gjennomføres ved at varen tas med på trening etter avtale.

Angrerett
Angrettloven gir deg som forbruker 14-dagers angrerett ved kjøp på e-handel. Angrerettsperioden begynner å løpe fra den dag du, eller noen du har angitt, får den siste varen i din bestilling i fysisk besittelse. Visse produkter er imidlertid unntatt fra angreretten. Angreretten gjelder ikke avtaler om levering av varer med avtalt logo, navn eller nr trykk, som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur. Dersom produktet omfattes av angreretten og du har håndtert produktet på en måte som ikke har vært nødvendig for å fastslå produktets art, egenskap og funksjon, har Ringerike FIK  rett til å gjøre et verdifradrag som tilsvarer produktets nåverdi sammenholdt med produktets opprinnelige verdi. 

Reklamasjon
Ringerike FIK garanterer at hver bestillingsvare undersøkes før den leveres. Skulle varen til tross dette være skadet eller beheftet med en mangel når den ankommer deg, har du reklamasjonsrett. Du må reklamere til Ringerike FIK så fort som mulig, og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget dette. Reklamasjon rettes til info@ringerikefik.no