Vi planlegger allerede nå å få til en skikkelig bra aktivitetsuke i 2023 Vi åpner for påmelding allerede 1. januar 2023, slik at familier kan planlegge med dette.

Ringerike Friidrettsklubb har siden 2011 arrangert friidrettsskole i både sommer og høstferier. Olver Kjos med kidsa
Vi ønsker dere igjen velkommen til Norsk friidretts friidrettsskole i høstferien, som er i uke 42 i 2023. Her låner vi Ringerikshallen, som vil bli brukt som base for vår idrettsleker og aktiviteter i hele uken.

Oliver Kjos (bildet) vil være leder for friidrettsskolen i Høstferien.

Friidrettsskolen i høstferien er et tilbud for barn i alderen 8-13 år, både til de som trener friidrett allerede og til de som har lyst til å være i aktivitet i ferien, sammen med jevnaldrende.

Vi deler inn de påmeldte i grupper etter alder og kapasitet. Ved påmelding til friidrettsskolen blir man samtidig registrert som medlem i Ringerike Friidrettsklubb resten av 2022 og får dermed gratis stevnedeltakelse og trening frem til desember.

Vi har satt minste mulige deltaker tall til 8. Dersom det er færre påmeldte ved påmeldingsfristens utløp vil vi avlyse gjennomføringen. Fristen for påmelding blir en uke før. Dersom vi ikke kan gjennomføre, vil deltaker få refundert deltakeravgiften.  Vi åpner også for «tidlig ute» priser, ettersom det ved flere tidlige påmeldinger hjelper oss å planlegge bedre.

I løpet av uka vil barna få innføring i alle friidrettsgrenene, i tillegg til andre aktiviteter som hinderløyper, leker og ballspill. Nivået tilpasses hver enkelt slik at alle skal oppleve mestring og ha det gøy! 

Aktiviteten settes i gang kl. 10.00 og avsluttes kl. 15.00

Fredagen avsluttes med Friidrettens dag (myldrestevne der alle får prøvd seg på de øvelsene vi har øvd på i løpet av uke), premieutdeling og is.

Vi tilbyr også muligheten for de som har behov, til å levere barna tidlig (kl. 0900) og hente senere (kl. 1600) . Det vil være brød og kjøleskap med matvarer slik at de som ikke har rukket det hjemme kan få frokost slik at grunnlaget skal være det beste for de daglige aktivitetene.

Det vil også bli servert lunsj hver dag. Her blir det brød, knekkebrød og pålegg. Aktivitetslederne vil spise sammen med kidsa og sørge for at de får dekket sine behov ut fra tallerkenmodellen.

Minner om at det er først til mølla som gjelder, og at det kun er påmelding via denne siden som gjelder.

  • 5 dager med gøy, lek og sunne aktiviteter
  • Egen friidrettskole T-shirt
  • Pokal
  • Diplom
  • Frukt og drikke og lunsj hver dag.
  • Medlemskap av Ringerike Friidrettsklubb resten av året
  • m.m
  • Aktivitetstilbud i tidsrommet 10-15 hver dag.

Påmeldte deltakere vil få en utfyllende informasjonsmail 1 uke før idrettslekene starter.

Påmelding åpner 1. januar 2023.

Påmeldingen er bindende, og deltakere vil ikke få refundert deltakeravgiften om de ikke skal delta likevel.