Friidrettsskolen i uke 33 – deltakerinformasjon

Det er nå fullbooket. Dvs. 60 påmeldte. Ringerike Friidrettsklubb stiller med 12 unge aktivitetsledere og fruktteam som skal sørge for at alle har det bra – hver dag.

Her er viktigste informasjon:

Leder og smittevernsansvarlig: Anders Gaarud: tlf 97 46 73 88.
Barnepass og frokost: Hannah ( tlf. 954 83 405) og Maren (tlf. 991 67 416).
Disse tre er på stadion i Hønefoss Idrettspark hele uken fra 8.00 til 16.00.

SMS er alltid best da vi alltid skal prioritere barna som er på stadion først og derfor ikke svarer på innkommende telefoner når det er barn rundt.

Smittevernsregler er nevnt i infomasjonsmail og vi forholder oss til Ringerike kommunes retningslinjer for smittevern på Nivå Gul og friidrettens veieleder for smittevern under Nestlé-lekene.

Dette må barna ha med:

  • Egen drikkeflaske merket med navn.
  • Egen matpakke.
  • Fornuftige klær som passer værmeldingen, ha med skifteklær.

Det blir lunsj hver dag rundt 12, og en fruktpause rundt 10:30-11:00.
Alle barn får utdelt ett beger med frukt fra oss. Begge måltider skal spises sammen med gruppa.
Hver gruppe får anvist plass under tribunen til sine medbrakte saker.

Levering og henting av barna kl. 9.00 og 15.00
Parkér biler uten for stadion, langs Ringeriksgata og gå inn på stadion. Det er mange barn i Idrettsparken, så vil vil helst unngå unødig bilkjøring på anlegget. Det blir ikke mulig å kjøre inn via grusveien og P-plassen ved Schjongshallen, da vi stenger for ferdsel mellom disse to områdene.

Noen av gruppene skal leveres i søndre ende av friidrettsbanen ved porten inn til selve friidrettsbanen, og garasjen hvor vi oppbevarer utstyr.

Andre grupper skal leveres i nordre endre av friidrettsbanen, ved tidtakerbua. Vi vil informerer om hvem som møter hvor i god tid på epost.

De som skal spise frokost og kommer fra kl. 8.00 møter Hannah og Maren i søndre ende av friidrettsbanen. Der er også her det blir avhenting for de som blir frem til 16.00.

Fotografering av grupper vil foregå på torsdagen.

Her er noen av aktivitetslederne sammen med Anders Gaarud (med ryggen til) på siste samling før friidrettsskolen i uke 26.