Friidrettskolen på Hønefoss 2020 – forhåndspåmelding

Friidrettsskole i Hønefoss /Idrettsleker

På grunn av den pågående situasjon med smittevernsregler og endringer av rammer og tillatelser fra uke til uke, så har Ringerike Friidrettsklubb i utgangspunktet planlagt tilpassede opplegg, for friidrettsskolen på Hønefoss i sommerferien 2020.

Vår intensjon er å følge Norsk Idrettsforbunds retningslinjer og råd fra Ringerikes kommuneoverlege.

Vi har 10 ungdommer som ønsker å være aktivitetsledere og ta seg av barna og har i utgangspunktet planlagt grupper med 8 barn per gruppe, men grunnet situasjonen kan det være at dette tallet må settes til fire 20 barn per gruppe. Dette medfører i så fall at vi ikke har like mye kapasitet som vi pleier og derfor kan ha maksimalt 40 barn 60 barn om gangen. Hvordan vi løser dette ser vi på alt etter antall som melder seg på og i forhold til de retningslinjer vi skal følge. Vi følger i alle fall situasjonen nøye.

Vi ønsker derfor å kartlegge behovet og finne ut av hva dere som foresatte ønsker for barna.

Vi hadde planlagt en friidrettsskole i uke 26 og i uke 32, men ser nå at dette kanskje bør bli spredt ut på flere uker da flere blir hjemme i Norge i år.

Derfor ønsker vi å vite hvilke uker dere ville foretrekke .
Det blir da slik at vi oppretter aktiviteter i de ukene, der vi kan se at det er nok som ønsker å delta.

Prisen for deltakelse på en ukes friidrettsskole er 1090,- mandag – fredag kl. 9.00 – 15.00. Dette inkluderer en t-shirt og saft og diplom.

(Det vil være et smittevernstillegg som pt. er usikkert hva koster, da klubben til hver en tid må ha en ekstra voksen arrangementsansvarlig til stede)

Når det gjelder frukt og mat så må vi undersøke dette litt nærmere da vi her har noen andre retningslinjer enn tidligere som ennå ikke er på plass.

Fint om dere kan hjelpe oss med planleggingen ved å fortelle hva dere ønsker og når dere ønsker friidrettskolen i sommer. Vi skal ta til oss innspill og forsøke å planlegge etter det.

Forhåndspåmelding er avsluttet, og vi har satt opp friidrettsskole i
uke 26, uke 32 og uke 33

Spørsmål og kommentarer kan stilles her:
https://www.facebook.com/friidrettsskolenRingerike/