Fire NM medaljer til to RFIK veteraner – ikke verst

Robert vant to gull på NM for veteraner

Robert Hansen og RFIK leder Nickolass Jensen var på NM for veteraner i helgen og representerte klubben i flere øvelser. Her ble det nesten snakk om medaljedryss til RFIK;)

Robert stiller nå i klassen 40-44 år og vant gull på både 800m og 1500 m.

Robert Hansens høye tempo tiltrakk seg oppmerksomheten til Anti doping Norges kontrollperson i hallen. Etter medaljeløpet ble Robert bedt om å avlegge dopingprøve.

I tillegg var det doping kontrollører på stevnet så vi fikk følge med på næreste hold hvordan dette foregår. Robert ble trukket til side og ble testet for første gang i sin lange løpskarriere.

RFIK leder Nickolass Jensen på pallen etter 5,10 i lengde etter en tøff konkurranse. Det var første gang på 30 år at Nickolass hoppet lengde i konkurranse. Han vant bronse på lengde, på Høyde ble det til en sølvmedalje. Her sammen med Simen Tømmeraas Aasvestad fra Kongsvinger IL (tv.) og Rasmus Sødal Pedersen fra GTI Friidrettsklubb.

RFIK leder som stiller i klasse 45-49 år vant sølv på høyde og bronse på lengde. I tillegg til et par sisteplasser på både 60 og 200 m;)

Vonde bein på dag 2
Begge RFIK veteraner hadde ganske vonde bein på slutten av søndagen og klarte ikke helt å oppnå resulater som etter egen vurdering, var tilfredsstillende. Robert måtte trekke seg fra sin siste konkurranse, og Nickolass hoppet 10 cm lavere enn på høyde enn helgen før under trening.

Vi hadde en fin opplevelse av stevnet i Nes Arena og håper at vi får selskap av flere RFIK veteraner til utendørs NM som avholdes i Buskerud, hos Modum Friidrettsklubb 21-23 juni;)

Alle resultater fra Veteran NM i Friidrett finner du her