Dette skjer i november og desember for RFIK ungdommer

Dette skjer i november og desember ut over vanlig trening.

Last ned og heng opp hjemme (nå med riktig årstall)

Lørdag 9/11: Fellestrening i Bærum Idrettspark, oppmøte i kafeen kl. 11.45. For 10 år og opp. Felles lunsj etterpå.

Lørdag 16/11: Fellestrening i Søndre Land Hallen, kl 12 , sammen med Søndre Land Friidrett. For 11 år og opp. Felles lunsj etterpå.

Mandag 18/11: Sesongavslutning på Statens Kartverk, i kantinen (trening utgår og vi oppfordrer til å ta med kake og kaffe, sjekk Facebook i arrangementkalenderen og gi beskjed).

Lørdag 30/11: Julestevne i Bærum Idrettspark, fra 10 år og opp. (derfor fellestrening neste helg; for å bli kjent med hallen).

Lørdag 7/12: Låvefest i Nes Arena, fra 6-9 år og opp til senior klasser. HEr er det også stafett!

Lørdag 14/12: Fellestrening kl. 12-15 med lunsj etterpå (sted ikke besluttet).

Se og bokmerk http://ringerikefik.no/stevner-og-aktiviteter/ for utfyllende info om 2020 aktiviteter.

Treningstider fremover:

Rekruttene trener mandag 17.00 -18.00.
Alle møter opp klar til å jogge ute presis klokken 17.00 medmindre det gis beskjed om annet på Facebook. Det er tre rekrutttrenere, Vilde, Maren og Marcus. De rekrutttrenere som er der kl. 17.00 vil ta rekruttene ut.

Eldste gruppe trener nå mandag 17.30 – 19.30 og onsdag 18.00 – 20.00.
Oppmøte og klar til oppvarming med sko på fra start. De som ikke løper ut har selv ansvar for oppvarming inne.

Kasttrening
Trener Terje har tilbudt seg å ta kast trening fast på fredager og mandager (17.00-18.30). Så kom på trening og gi beskjed, eller ring Terje på tlf for en avtale.

Torsdagstrening for løpegruppa
Løpegruppen avtaler tid og sted for trening torsdag mellom seg, eller trener på egen hånd.
Stephan Knestang er trenerkontakt og veileder for løpegruppa, men deltar ikke på torsdagsøkten.
Sprintere, kastere og yngre utøvere holder fri torsdag.

Fredagstrening kl. 17-19 etter avtale
Foregår bare etter avtale med trener og bare hvis det er minst to som har gitt beskjed onsdag, fordi det skal være moro. Dess flere dess mer moro for de som liker å trene mye. Det blir teknisk løpstrening, hekktrening og styrkettrening i tillegg til kasttrening på fredager hvis oppmøte. Vi har tre trenere som gjerne vil møte opp, men ikke til en tom hall.

Styrke og spensttrening i Squashallen
Det er mulighet for styrke og spensttrening i Squashhallen fra 16.00 til 22.00 på hverdager samt i helgen fra 10.00 til 21.00. Alle medlemmer over 16 år som har blitt godkjente brukere av trenere kan få tildelt nøkkel og trene på egen hånd eller i grupper. Foresatte og familiemedlemmer kan låne nøkkel. Det er depositum på 100 kr på nøkkel.

Fokus på rutiner – hjelp dine barn og trenere med å få mer tid til moro og sørg for at mobilen alltid er i vesken under trening.
I eldste gruppen sliter vi litt med at det er flere som har tillagt seg dårlige vaner og praktisk tatt aldri er klar når treningen starter, selvom de har vært i hallen lang tid før treningsstart. Det er uheldig. Snakk litt med ditt barn hjemme og spør hva de tenker om det. Hvis ditt barn ikke selv klarer å bli klar til trening på de tidspunktet som er avsatt så håper vi at du som foresatt kan hjelpe ditt barn til å bli klar.

Vi vil helst bruke mye tid på det som er moro og mindre tid på venting.

Sesongavslutningen 18/11 på Kartverket
Er for alle medlemmer med familie, med noen faste ritualer, utdeling av tyrvingpoeng, årets RFIKere, trekampresultater og årets beste resultater, samt kake, saft og kaffe som vi håper alle kan bidra med å sørge for det blir nok av. Ikke treningsklær den dagen.


Lurer du på noe eller kan ta med kake så legg igjen en beskjed i Facebook gruppa vår: https://www.facebook.com/groups/429901573727210/