Bli RFIK sponsor

Ringerike Friidrettsklubb er en lokalorientert breddeklubb med rundt 230 medlemmer herav 80 % under 20 år (høsten 2021).

Last ned RFIK sponsorinfo Last ned RFIK sponsoravtale forslag

Vårt formål

 • Tilby et allsidig treningstilbud innen løp-, hopp- og kastøvelser. Skape bevegelsesglede og mestringsfornemmelse.
 • Skape et godt, inkluderende og aktivt miljø der voksne og unge kan trives på tvers av alder, kjønn og forutsetninger.
 • Ha aktive treningsgrupper i sprint, mellom- og langdistanse, hopp og kast, med egne ansvarlige trenere for gruppene.
 • Ha engasjerte ungdomsutøvere som planlegger sosiale aktiviteter og gjennomfører trening av 6-12 åringer.
 • Å sende regionens beste friidrettsutøvere ut som gode ambassadører og representanter for klubben og regionen vår.

Hva vi gjør

 • Arrangerer årlige friidrettsskoler i Ringerike kommune
 • Arrangerer årlig skolestafett i Hønefoss idrettspark
 • Arrangerer årlig skolestartstevne + barnestevne i kort tid etter skolestart, andre uke
 • Arrangerer årlig høststevne i Hønefoss idrettspark med mange deltakere fra utefrakommende klubber (150 deltakere, 20 klubber)
 • Sørger gratis treningstilbud i sommer- og høstferier i Hønefoss by
 • Tilbyr motiverte utøvere minst 10 dager med ekstra treningstilbud med spesialfokus i vinterperioden, utenom vanlige treningskvelder
 • Avholder/deltar på minst et årlig arrangement der overnatting og sosiale aktiviteter inngår
 • Arrangerer halvårlige sesongavslutninger

Last ned detaljert sponsorinformasjon med detaljert klubbinfo, utøverprofiler og trenere her >>

Våre fasiliteter og sponsorflater

RFIK disponerer tribune, alle bygninger utstyr, løpebanen samt indre gressbane i Hønefoss Idrettspark, mellom Schjongshallen og AKA Arena i Schjongslunden frem til 2030. Dette er en av Hønefoss aller fineste og mest levende aktivitetsområder i hele sommerhalvåret, noe som gir gode profileringsmuligheter.

Her kan lokale bedrifter og næringsdrivende  vise seg frem og kommunisere direkte med den mest aktive delen av Ringerikes befolkning, de som mosjonerer og driver med aktiv idrett, i Hønefoss Idrettspark og i Schjongslunden – året rundt.

Vi ønsker derfor lokale bedrifter og nye sponsorer velkommen på laget ved å tilby fast reklame og 3-års avtaler for skiltreklame rundt banen. Vi har ledig plass på begge langsider.

Friidrettsbanen i Hønefoss Idrettspark -Ringerike Friidrett
Last ned vårt forslag til sponsoravtale, velg hva dere vil sponse, sett kryss, oppgi kontaktinfo og skriv under og send;)

RFIK la i 2010 inn en stor egenandel (1 mio) som var med på å finansiere oppgaven med å få løpebanen gjenoppfrisket. Banen er typisk i bruk fra kl. 8.30 i hverdager til det mørkner eller rundt 21 tiden i sommerhalvåret.

RFIK investerer løpende i nytt utstyr til banen og bistår kommunen med organisering av området og utlån til skoler og organisasjoner.

Utover organisert trening avholder RFIK årlig et stort høststevne, 6 små kveldsstevner, tre hele uker med friidrettsskole, en treningsleir over tre dager og en årlig skolestafett for regionens 18 barneskoler og 7 ungdomsskoler.

Anna Birgitte og Amalie Iuel -landslagets friidrettsskole 2021, Ringerike Friidrettsklubb
Anna Birgitte Melbye (13) og Amalie Iuel under Landslagets friidrettsskole 2021 i Hønefoss Idrettspark, Foto: Ringerike Friidrettsklubb

RFIK avholder hvert år gratis sommertrening i Idrettsparken for både barn og voksne to ganger ukentlig i hele sommerferien.

Banen benyttes av mange lag og organisasjoner –  reklameskilt blir sett av mange

I 2021 benyttes gressbanen og løpebanen i tillegg daglig fortrinnsvis av hockeyklubben, de lokale fotballklubbene, håndball-lag, boksere, cricketspillere, frisbee entusiaster, bedriftslag som trener, uorganiserte mosjonister som forbereder til et av regionens mange mosjonsløp, samt det lokale brannkorpset. Kommunens skoler og videregående skoler, har både idrettstimer og idrettsdager på stadion. Det er nesten alltid en minst skoleklasse i aktivitet på en hver hverdag.

HBK avholder også Knøttecup på stadion.

RFIK tar ikke brukerbetaling for bruken av banen, og har ikke tillatelse til å ta betaling for parkering ved egne arrangement, slik andre friidrettsklubber i Norge gjør.

Klubben har ingen innendørs konkurranse arena i vinterperioden. Dette betyr også at vi ikke kan avholde arrangement med brukerbetaling eller publikumsbetaling.

Klubben har få inntektsmuligheter, og ønsker hermed å søke støtte hos lokalt næringsliv via sponsorater.

RFIK kan tilby sponsor følgende:

 • Reklameplass ved ein flott arena sommer og vinter (over 2000 lokale jevnlige brukere i alle aldre), samt flere publikummer i attraktiv aldersgruppe.

I tillegg til skiltreklame tilbyr klubben disse profileringsmuligheter:

 • Logo på RFIKs skriftlige materialer, års program, stevnebrosjyrer, infobrosjyrer som distribueres i skoler og haller (infobrosjyre med årsprogram trykkes i 1000 eksemplarer)
 • Logo med lenke på klubbens nettsted ringerikefik.no (5000 årlige besøkende)
 • Logo på konkurransedrakt og overtrekksdress
 • Logo på RFIK fritidsklær og funksjonærpåkledning
 • Logo i klubbens innendørs vintertreningslokale i Ringerikshallen (gamle Squashhall)
 • Dedikert sponsing av utøverstipend. Sørger for dedikerte midler til enkeltutøveres helhetlige utvikling, kan være spesialtrening, treningsopphold eller annet, oftest med følge av klubbkamerater i samme gruppe. Dette gjelder utøvere med resultater som plasserer dem som er på topp 10 nivå i Norge i sine øvelser.
  Krever drakt eller skiltspons i bunn.

Last ned forslag til sponsoravtale, fyll ut det som passer din bedrift og send til info@ringerikefik.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

På vegne av utøvere og RFIK styret
Nickolass Jensen