Tinestafetten med Tug of War og hornmusikk

Oliver Kjos

Ringerike Friidrettsklubb inviterer til Tinestafetten i Hønefoss Idrettspark med Tug of War, tirsdag 9. mai – kl. 15.00 med øvelsesstart rundt 16.00

Vi har fortsatt plass til flere lag og nå ønsker vi også at dere melder på lag til tautrekkingskonkurransen Tug of War, som alltid er supermoro.
Vi inviterer også regionens lag og organisasjoner til å løpe stafett når skolestafettene er gjennomført, med start omkring kl. 18

Melde på lag i siste liten?
Man kan møte opp på stadion og melde på lag frem til en time før stafettstart, slik at skolelag kan melde på lag frem til kl. 15.00 og lag og organisasjoner frem til kl. 17.00.
Påmelding skjer ved startområdet/tidtakerbua. Det skal være 4 gutter og 4 jenter per lag på  6. – 9. trinn, bortsett fra i åpen klasse.

Tinestafetten er åpen for ALLE klassetrinn og aldersgrupper, men har spesifikke klasseinndelinger for 6-9 trinn og åpne klasser på både barne og ungdomsskole, der mindre skoler og klasser kan melde seg på. 

Vi vil blant annet ha:
Konsert med Blåsemafian og et lokalt skolekorps.
Vaffelchallenge hvor tilskuere, deltagere og medvirkende kan få prøve seg på å lage TINE vaffeltoast.
Tines reklamebyrå ønsker også å filme noen av gjestene denne dagen til TINE sin neste reklamefilm som skal slippes i midten av mai.
 
Foreløpig program
15.00: Musikk, kiosken åpen. Registrering av oppmøte og skolelag som er forhåndspåmeldt, innlevering av lagoppstsett, utdeling av t-shirts til lag.
15.40: Vaffelchallenge
16.00: Stafetter, de yngste skoleklassene løper først, grunnskoler først, dernest ungdomsskolelag og åpen klasse for skolene.
  • 16.00 – 6. trinn + åpen klasse barneskole
  • 16.10 – 7. trinn
  • 16.20 – 8. trinn
  • 16.30 – 9. trinn + åpen klasse ungdomsskole
  • 16.40: Tug og war – Ringeriksregions sterkeste klasse skal kåres i tautrekkingsdyst. Tre runder per match inntil et lag står igjen.
  • 17-ish (etter tug of war): Vaffelchallenge + åpent stadion, barna kan prøve seg på ulike friidrettsøvelser som kule, høyde, lengde, 30 m sprint eller hekkeløp.
  • 18.00 – Stafetter for regionens lag og organisasjoner, lokale idrettslag og foreldrelag. (her er det lov med rene gutte eller jentelag)

Vel møtt!

Er du lærer?
Det er opprettet spesifikk informasjon til lærere på alle trinn her:
https://www.tine.no/tinestafetten/for-lærer 

Stafett trening og periodeplaner for skoleelever
Her kan du laste ned periodeplan for gymtimer med fokus på trening til 8 x 200 m stafett.
TINEstafetten Periodeplan 6-7 trinn
TINEstafetten Periodeplan 8-9 trinn

 

 
This entry was posted in . Bookmark the permalink.