Utlysning aktivitetslederstillinger i Ringerike Friidrettsklubb

Friidrettsskole i Hønefoss /Idrettsleker

Ringerike FIK opplever både god vekst og at våre ungdomstrenere som nærmer seg eksamener må prioritere studiearbeid fremfor treningskvelder. Marcus André Gustavsen Nysveen er oppnevnt til rekrutt trener og ansvarlig for RFIKs friidrettsskoler i 2020. Vi er på jakt etter dere som vil hjelpe Marcus og ta vare på rekrutter og barna på friidrettsskolen.

Vi trenger følgende stillinger besatt fra januar 2020 og søker derfor:

 • 2 aktivitetsledere for gruppen 6-10 år (rekrutt trener assistent)
 • 10 aktivitetsledere for gruppen 6-12 år (Feriejobb under friidrettsskole i Påske, sommer og høstferier)

Ringerikefriidrettsklubb er en klubb med lange tradisjoner som ble etablert i 1963 som nå har en voksende barne- og ungdomsavdeling som krever oppfølgning fra flere engasjerte voksne og ungdommer.
De fleste av våre medlemmer deltar på trening først og fremst for å møte venner og for å ha det gøy.
Vi ønsker å være i stand til å kunne ivareta både de som ønsker og satse og de som liker å trene for å trene. Derfor trenger vi flinke og engasjerte trenere og aktivitetsledere som ønsker å være med på å utvikle klubben og samtidig selv ønsker å utvikle seg ungdomsleder og person.

I arbeidet som aktivitetsleder er noen av arbeidsoppgavene som følger (ikke utfyllende): 

 • Planlegge og gjennomføre ukentlige treningsøkter sammen med rekrutt trener, basert utøvernes forutsetninger.
 • Gjennomføre ukentlige treningsøkter med fokus på lek, mestring og oppbygging av et inkluderende miljø. 
 • Registrere oppmøte og holde god foreldrekontakt
 • Være tilstede på avtalte stevner som støtte til utøvere og foresatte. 
 • Delta på klubbkvelder og informere om det sosiale og sportslige arbeidet. 
 • Pedagoisk tilgang til oppgaven og barna er viktigere enn sportslig tilgang
 • Rapportere til leder 

Vi søker deg som er over 15 år. 
Vi ønsker trenere med god erfaring med barne- og ungdomsfriidrett, med gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig.

NFIF-kurs eller utenlandske trenerkurs er en fordel.

For aktivitetsledere 6-10 år er det ønskelig at kurset Friidrett for barn er gjennomført. Vi tilbyr dette kurset gratis til deg som har et brendende ønske å bli aktivitetsleder.

Det er mulig å søke på flere aktivitetsledere jobber samtidig da det ikke er overlappende arbeidstider.

Arbeidstid

Aktivitetsleder rekrutt: Sirka 1,5 timer pr. uke på mandager fra 16.45 til 18.15.
Aktivitsledere på friidrettskole: 9-16 på hverdager i Påskeferie og i to uker av sommerferien, uke 26 og uke 32.

Det må beregnes litt ekstra tid i forbindelse med helgestevner. Vi søker derfor deg som har anledning til slikt. Kjøring samt diet og evt. overnatting i forbindelse med arrangement dekkes av klubben.

Godtgjørelse

Ytes etter klubbens satser.
Vi ber søkere om å sende en søknad med en god begrunnelse. Merk om du ønsker å søke på rekrutt trener assistent stilling eller aktivitetsleder på friidrettsskolen. Du kan søke på begge deler samtidig.
Vi vil foretrekke å benytte samme aktivitetsledere på Påskefriidretsskolen som på sommer friidrettsskolen der det er mulig.
Tilknytning til Ringerike Friidrettsklubb er en fordel, men ikke et krav. dokumentert erfaring med barn og aktivitetsledelse i aldersgruppen kan oppveie.

Søknad med relevant CV sendes til ringerike.friidrett@gmail.com  

Frist for søknad som rekrutt trener assistent: 13.01.2020. 
Frist for søknad som aktivitetsleder på friidrettsskolen: 27.01.2020.
 

For spørsmål om stillingene kan følgende kontaktes: 

Nickolass Jensen, leder – 40043101
Stephan Knestang, sportslig leder 45252746Aktivitet og friidrettsskole for barn i påskeferien 2020

Friidrettsskolen på Ringerike

Ringerike Friidrettsklubb i samarbeide med Ringerike kommune, inviterer til aktivitet og friidrettsskole i påskeferien 2020. Arrangementet vil vare fra mandag 06.04 til onsdag 08.04. Vi tar imot 50 barn i alderen 6-11 år.

Er det snø på Friidrettsbanen så avholdes friidrettsskolen i Ringerikshallen. Alle som melder seg på vil få beskjed..

Påmeldingsfrist: 22. mars 2020

Gå til Påmeldingsskjema

Friidrettsskolen vil vare fra kl.10.00 til kl.16.00 hver dag, og det er aktivitetsledere fra Ringerike friidretssklubb tilstede til enhver tid. (sirka en per 8 barn).

Det er lov for foreldre å følge med fra tribunene. Vi passer på barna og holder dem i aktivitet. Dette er samtidig en super mulighet til å treffe nye venner, og prøve nye utfordringer.

Det vil serveres frukt i pausen, men vi ønsker at barna tar med seg matpakke og drikkeflaske i tillegg.
Klær til å være både inne og ute og skiftetøy er nødvendig.

Fyll ut skjemaet nedenfor for å melde dine/ditt barn på.

Vi må ha minst 30 påmeldte for å kunne gjennomføre arrangementet, så ikke nøl med å skrive dere på hvis dere har lyst.

Ta kontakt via mail info@ringerikefik.no om du har noen spørsmål.

Gå til Påmeldingsskjema

Deltakergebyr: 750 kr per barn.

Friidrettskolen 2019 i Hønefoss er i uke 32

Friidrettsskole i Hønefoss /Idrettsleker

Ringerike Friidrettsklubb har siden 2011 arrangert en ukes friidrettsskole i sommerferien. Dette er et tilbud for barn i alderen 6-12 år, både til de som trener friidrett allerede og til de som har lyst til å prøve noe nytt og morsomt i sommerferien.

Friidrettsskolen i sommerferien 2019 blir i år avholdt to ganger i sommerferien, første gang var i uke 26, dvs 24. – 28. juni og neste gang er i uke 32, dvs fra 5. august til og med 9. august

Gå til påmelding til friidrettsskolen på Ringerike i uke 32 >>

Tilbudet har vært populært og vi har hatt lange ventelister hvert år. Derfor har flere fått sjansen for å bli med i år. Det er mulig å være med både i uke 26 og uke 32. Flere kommer igjen år etter år, noe vi selvfølgelig synes er veldig morsomt.

I løpet av uka vil barna få innføring i alle friidrettsgrenene, i tillegg til andre aktiviteter som hinderløyper, leker og ballspill.

Nivået tilpasses hver enkelt slik at alle skal oppleve mestring og ha det gøy! Vi kommer til å dele inn i grupper etter alder og hver aldersgruppe får et tilpasset opplegg. Alle barna vil få medalje, t-skjorte og diplom, samt frukt hver dag. Er det fint vær, pleier vi å grille.

Fredagen avsluttes med Friidrettens dag (myldrestevne der alle får prøvd seg på de øvelsene vi har øvd på i løpet av uke), premieutdeling, saft og kake.

Fakta om årets friidrettsskole: I år deltar vi på igjen som i 2017 og 2018 på Idrettsleker i regi av friidrettsforbundet.

 • Foregår på Friidrettsbanen i Hønefoss
 • Uke 32, mandag 5. – fredag 9. august.
 • 09.00-15.00.
 • 990 kr. (+30 kr. i betalingsgebyr) per uke
 • Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla gjelder.
 • Det er ledere tilstede på banen fra 8.30 til 15.30, så levering og henting må foregå i denne perioden.
 • Påmelding åpnes fra 1. mai

Gå til påmelding til friidrettsskolen på Ringerike i uke 32 >>

Overordnede spørsmål til Idrettslekene 2019 på Ringerike rettes til RFIK på ringerike.friidrett@gmail.com eller til friidrettskolens leder og RFIK rekrutt-trener Vilde Kjos på vilde.kjos@icloud.com.

Vilde har vært aktivitetsleder på friidrettskolen i flere år på rad så hun vet hvordan dette gjennomføres på best mulig vis. Vilde trener rekruttene hver mandag fra 17.00 til 18.00 og kan treffes før og etter vanlige treningstider (ikke i sommerferien).

Gå til påmelding til friidrettsskolen på Ringerike i uke 32 >>

Hekkeløp på Friidrettsskolen er gøy!

Det har vært en herlig friidrettsuke i hele Norge, og også på stadion i Schongslunden. RFIK har avholdt Friiidrettskole for 61 barn fra 7 til 12 år. Vi har vel alle fulgt med på Karsten WarHolms reise og har gledet oss i massevis! Vi gratulerer vår nye verdensmester og håper at idrettsgleden fortsetter å smitte!

Da de yngste hoppet over hekkene for første gang denne uken ville de ikke stoppe, og selv etter 15 minutter spurte de om de kunne få lov å fortsette, fordi det var så gøy!

Litt av et stilstudie! Se her:

Friidrettsskolen sommeren 2015

Fra friiidrettskolen 2011

NB! Friidrettsskolen er fulltegnet, og påmeldinger som kommer fremover settes på venteliste.

Ringerike Friidrettsklubb arrangerer igjen friidrettsskole i sommerferien. Dette er et tilbud for barn i alderen 6-12 år, både til de som trener friidrett allerede og til de som har lyst til å prøve noe nytt og morsomt i sommerferien.

I løpet av uka vil barna få innføring i alle friidrettsgrenene, i tillegg til andre aktiviteter som hinderløyper, leker og ballspill. Nivået tilpasses hver enkelt slik at alle skal oppleve mestring og ha det gøy! Vi kommer til å dele inn i grupper etter alder og hver aldersgruppe får et tilpasset opplegg.

Alle barna vil få medalje, t-skjorte og diplom, samt frukt hver dag. Er det fint vær, pleier vi å grille. Fredagen avsluttes med Friidrettens dag (myldrestevne der alle får prøvd seg på de øvelsene vi har øvd på i løpet av uke), premieutdeling, saft og kake.

FRIIDRETTSSKOLEN 2015:
– Uke 32
– Mandag til fredag
– 9.00-15.00 hver dag
– 850,- per barn for hele uka

Påmelding
Påmelding gjøres på mail til friidrettsskole@gmail.com. Dobbeltsjekk at dere skriver adressen riktig – mange har sendt til feil adresse tidligere år. Mailen må inneholde følgende informasjon:
– Barnets navn
– Barnets fødselsdato
– Kontaktperson som kan nås under friidrettsskolen, og telefonnummer til kontaktperson.
– Eventuelle tilleggsopplysninger (allergier, spesielle hensyn vi må ta, osv.)

Vi stenger påmeldingen så fort maksimalt deltakerantall er nådd, så her gjelder prinsippet om førstemann til mølla. Påmeldinger etter dette settes på venteliste.

Betaling
Pengene settes inn på kontonr: 2280 0825672. Betalingen merkes med «Friidrettsskolen + deltakerens navn». Pengene må være inne på konto senest en uke før friidrettsskolen begynner, altså mandag 27. juli. Etter at betalingen er gjennomført er påmeldingen bindende. Det vil si at pengene som er betalt inn ikke blir tilbakebetalt dersom plassen ikke benyttes. Vi har hvert år måttet operere med ventelister, og skal ikke plassen benyttes bør de på venteliste få vite det i rimelig tid.

NB:
Jeg sender alltid ut bekreftelse på at jeg har mottatt påmeldingen, og at den er i orden. Får dere ikke bekreftelse innen rimelig tid, dobbeltsjekk at mailadressen er skrevet riktig, og forsøk enten å sende på nytt eller kontakte meg på telefon.

Vi har også en facebookside, som er ment som et supplement til annen informasjon om friidrettsskolen: www.facebook.com/friidrettsskolenRingerike

Noe mer dere lurer på?
Spørsmål til Idrettslekene på Ringerike rettes til RFIK på ringerike.friidrett@gmail.com