Friidrettskolen 2018 i Hønefoss

Friidrettsskole i Hønefoss /Idrettsleker

Ringerike Friidrettsklubb har siden 2011 arrangert en ukes friidrettsskole i sommerferien. Dette er et tilbud for barn i alderen 6-12 år, både til de som trener friidrett allerede og til de som har lyst til å prøve noe nytt og morsomt i sommerferien.

Tilbudet har vært populært og vi har hatt lange ventelister hvert år. Flere kommer igjen år etter år, noe vi selvfølgelig synes er veldig morsomt.

OBS: Friidrettsskolen 2018 er fullbooket – les mer her.

I løpet av uka vil barna få innføring i alle friidrettsgrenene, i tillegg til andre aktiviteter som hinderløyper, leker og ballspill. Nivået tilpasses hver enkelt slik at alle skal oppleve mestring og ha det gøy! Vi kommer til å dele inn i grupper etter alder og hver aldersgruppe får et tilpasset opplegg.

Alle barna vil få medalje, t-skjorte og diplom, samt frukt hver dag. Er det fint vær, pleier vi å grille. Fredagen avsluttes med Friidrettens dag (myldrestevne der alle får prøvd seg på de øvelsene vi har øvd på i løpet av uke), premieutdeling, saft og kake.

Fakta om årets friidrettsskole:

I år deltar vi på igjen som i 2017 på Idrettsleker i regi av friidrettsforbundet. Informasjon om idrettsleker finner dere her: http://www.deltager.no/Idrettsleker/forside.

  • Friidrettsbanen i Hønefoss
  • Uke 32, mandag 6. august – fredag 10. august.
  • 09.00-15.00.
  • 950 kr. (+30 kr. i betalingsgebyr)
  • Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla gjelder.
  • Det er ledere tilstede på banen fra 8.30 til 15.30, så levering og henting må foregå i denne perioden.

Påmelding åpnes fra 9. april og gjøres på denne nettsiden: http://www.deltager.no/Idrettsleker/pamelding. Her velger dere Buskerud som fylke, og Ringerike Friidrettsklubb som arrangør.

Dere kan også gå direkte til http://www.deltager.no/Idrettsleker/friidrettsskole-2018. Betaling gjøres også med en gang inne på denne siden.
Påmeldingen er bindende, og deltakerne vil ikke få tilbake pengene om de ikke skal delta likevel. Vi kontrollerer betaling fortløpende.

Påmeldte deltakere vil få en utfyllende informasjonsmail 2-3 uker før idrettslekene starter.

For å følge med på hva som skjer, anbefaler vi å følge facebooksiden vår: https://www.facebook.com/friidrettsskolenRingerike/. Der er det også bilder fra tidligere friidrettsskoler, så kan dere se hvor gøy vi pleier å ha det.

Overordnede spørsmål til Idrettslekene 2018 på Ringerike rettes til RFIK på ringerike.friidrett@gmail.com eller til friidrettskolens leder og RFIK rekrutt-trener Vilde Kjos på vilde.kjos@icloud.com. Vilde har vært aktivitetsleder på friidrettskolen i flere år på rad så hun vet hvordan dette gjennomføres på best mulig vis. Vilde trener rekruttene hver mandag fra 17.00 til 18.00 og kan treffes før og etter vanlige treningstider.

Du kan melde din forhåndsinteresse her: (Gå til forhåndspåmeldingsskjema) og få først beskjed når formelle påmeldinger er mulig.

Lurer du på noe? Benytt kontaktskjemaet nedenfor:

Fields marked with an * are required