Aktivitetsoversikt januar, februar og mars 2019

LItt info om hvilke arrangement og aktiviteter som er de neste måneders tid, slik at dere kan planlegge litt.

Tirsdag 15. januar kl 18 i Drammenshallen:
Lerøy samling for alle Buskerud Kretsens 13 og 14 åringer (født 2005 og 2006). Gi beskjed om dere vil kjøre slik at samkjøring kan planleggges.

19. januar: Bassen sprint i Bærum Idrettspark.
En dag dedikert til sprintøvelser, 60m, 200m /60m hekk. Fra 6 år til veteraner;) her kommer de raskeste seniorer i Norge også. Når det løpes 60 m blir det samtidig målt 30 m mellomtid slik at alle får dette med seg hjem. Det er A, B, C, D, E, F, G osv finaler for de eldste slik at alle får to løp på 60 m.
26.januar er det både Skedsmolekene i Lillestrøm og Norgeslekene i Nes Arena.
Begge er lagt til rette for de aller yngste, så rekrutter bør reise sammen som en gjeng. De som deltok i Nes Arena før jul hadde en fin opplevelse der.

27. januar er det kretskamp i Grimstad
Her vil de beste utøvere fra 13 til 18 år på alle øvelser bli invitert til Buskeruds kretslag. Det blir buss fra Drammen.
Vi har minst 6 RFIK utøvere på kretslaget så håper at de som blir invitert i denne uken kan delta. Det blir også plass til noen debutanter.

30. januar har vi treningsstevne i hopp i Ringerikshallen.
Det blir registrert resultater i stille lengde og høyde til statistikken og for å oppnå tyrvingpoeng. Dette er også testdagen vår slik at vi også har de vanlige testøvelser som 30 m sprint og vertikalhopp. Alle RFIK medlemmer over 10 år bør delta, uansett alder og form.

8. – 10 februar er det Tyrvinglekene.
Det er årets mest prestisjefylte innestevne.

22. -24 mars er det Bamselekene
Vi viderefører suksessen med stevnestart fredag og overnatting på skole fra freag til søndag.